Форум « Говорилня « Размисли « Новини за правилата за даване на българско грaжданство  
Страници: [1]   Надолу
  Изпрати темата  
Автор Тема: Новини за правилата за даване на българско грaжданство  (Прочетена 2051 пъти)
admin
Administrator
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 382

« -: Август 27, 2009, 11:06:37 »

Доц. д-р Пламен Павлов: Да се разследват всички звена, които имат отношение към даването на българско гражданство

Историкът доц. д-р Пламен Павлов, преподавател във Великотърновския университет „Свети Свети Кирил и Методий” и бивш председател на Агенцията за българите в чужбина пред Агенция “Фокус”.
Активен

admin
Administrator
Sr. Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #1 -: Ноември 28, 2009, 03:09:30 »

Божидар Димитров: Само в петък 600 станаха българи
Активен

admin
Administrator
Sr. Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: Декември 30, 2009, 09:58:11 »

Псуваш на български, вземаш гражданство
Активен

Олга Николова
Гост
« Отговор #3 -: Януари 24, 2010, 03:57:09 »

на23.05.2008г. подадох документи с пълномощтно от името на сестра ми Радка за българско гражданство ,като един от родителите ми  е български гражданин, аз имам такова.Казаха ми ,че след една година ще получа отговор,но уви и до днес.Обаждах се на посочения телефон на министерството за български граждани за да питам № 03830 кога ще стане служителка ми отговори да чакам.Как така нали беше една година ,госпожо отговаря ми служителката  знаете ли колко много чакат, аз живея от 1955год.а съм родена 1953г.Не мога да ви кажа отговаря ми служителката нали знаете как стават работите.Какво искате да ми кажете пари ли да ви дам и отговора ми беше не знам вие си помислете. Попитах я за името и ми затвори телефона .Между другото като проверявам в сайта на министерството за български граждани виждам ,че много по късно подали молби  от моя номер  даже и от 2009г. се издават  постановления за български гражданин. Обяснете ми на мен тази която живее 55год. в България и си плаща всички данъци колко още трябва да чакам. Моля Ви.
Активен
admin
Administrator
Sr. Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: Януари 25, 2010, 04:58:09 »

Ужасно е, да.
Сега министър Божидар Димитров уж работи по въпроса да става по-бързо
http://podkrepa.net/novini/169-uskoriavat-grajdanstvo

Дано да започне да става.
Активен